Byggnadskultur och återbruk i Kronhuset 2 juni

Byggnadskultur och återbruk
En dag med kulturmiljön i centrum

Kronhuset 2 juni kl. 11.00-21.00

Välkommen att lyssna till föredrag och panelsamtal om arbete med kulturmiljöer som en självklar del av hållbar utveckling.

Passa på att pröva fönsterrenovering, träffa Institutionen för Kulturvård vid Göteborgs Universitet, Göteborgs stadsmuseum, Slöjd och byggnadsvård VGR, Svenska byggnadsvårdsföreningen och föreningen Fasad i Göteborgarnas vardagsrum, en del av Prototyp Göteborg och stadens 400-årsjubileum 2023.

Vi i FASAD känner oss hedrade att få vara värd för denna dag tillsammans med ovanstående institutioner! Kom och mingla med oss i vårt vardagsrum som vi kommer inreda med lite godbitar från vårt arbete.

Dessutom deltar vi i panelsamtalet

Vi får av historien och ger till framtiden
Ett samtal om kulturmiljöer som en självklar del av hållbar utveckling.

Stadsarkitekt Björn Siesjö, Ola Nylander från FASAD, Susanne Fredholm och Torun Hammar.

Vi ses på fredag 2 juni!

< Tillbaka till Aktiviteter